Anișoara Burlacu
Doamna Anișoara Burlacu este in prezent bibliograf la Institutul Național al Patrimoniului, secția Biblioteci Digitale și are „în timp” o experiență de analist, documentarist, editor. Domeniul muzical a devenit obiectul preocupărilor domniei sale cu mai mulți ani în urmă (aproape 25 de ani) când pe saitul Institutului de Memorie Culturală-cIMeC a început documentarea informatizată și expunerea în on-line a instituțiilor, personalităților și evenimentelor  muzicale. Este o persoană ce dovedește capacitate de analiză și structurare a informației, spirit critic, corectitudine, răbdare, conștiinciozitate.
Printre realizările relevante:
Dezvoltarea, întreținerea și expunerea în mediul electronic de date privind activitățile muzicale instituționalizate, crearea de resurse informaționale (Proiectul DOMINO de înregistrare și inter-relaționare informativă). Tematici: repertoriul premierelor muzicale și coregrafice; date bio-bibliografice despre muzicieni români contemporani; activitatea uniunilor profesionale (UCMR – Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, SNRSIMC – Secțiunea Națională Română a Societății Internaționale de Muzică Contemporană); biblioteca audio.
Editare, începând cu anul 2005, a revistei „Cronica muzicală on-line”  – prima  revistă electronică dedicată articolelor profesioniste de critică muzicală, care s-a impus prin conținutul său, prin funcția formativ-educativă, prin actualitate, oglindind viața muzicală din ultimii 15 ani. Transparența revistei este un exemplu concret de obiectivitate în prezentarea evenimentelor.
Catalogare și publicare în „ProEuropeana – Biblioteca Digitală a Publicațiilor Culturale” – pentru domeniul muzical, de cărți și periodice, cu acordul contributorilor și oferirea spre consultare publicului larg (căutarea în cuprinsul bibliotecii se poate face după mai multe seturi de criterii care se pot combina, dar și printr-o căutare unică după un cuvânt cheie).