Carmen Dincă-Pârvan
După absolvirea Conservatorului „Ciprian Porumbescu” din București a activat peste 16 ani ca secretar muzical (simfonic și muzică de cameră) la Agenția Română de Impresariat Artistic, ocupându-se de programarea artiștilor străini la cele 16 filarmonici din țară (inclusiv Filarmonica „George Enescu”) și la Radio România, în concertele stagiunilor, ale festivalurile de profil cât și ale Festivalului Internațional „George Enescu”.
Între 1982-1990, ca regizor muzical la Studioul Anima Film a realizat ilustrații muzicale iar pentru muzica originală a filmelor de animație a colaboarat cu compozitori cunoscuți – D. Capoianu, L. Dănceanu, A. Enescu, M. Drăgan, D. Căplescu ș.a.
Consilier muzical al Orchestrei Naționale Radio în perioada 1990-2013, Carmen Dincă Pârvan s-a implicat intens în organizarea stagiunilor de concerte, prin crearea unor evenimente, structurate în cicluri de concerte tematice și concerte comemorative. De la strategia repertorială axată pe diversificare la alegerea interpreților, activitatea sa a contribuit la impunerea unei noi imagini a colectivului artistic de care s-a ocupat. Adevărate evenimente muzicale au fost concertele vocal-simfonice, operele prezentate în versiune de concert (Verdi: Simon Boccanegra, Macbeth, Stiffelio; Ponchielli: Gioconda; Cilea: Adriana Lecouvreur ) și concertele transmise prin Uniunea Europeană de Radio, parte din ele fiind realizate în colaborare cu Radio România Muzical (Enescu, Bartok) A semnat totodată numeroase prezentări pentru programele de sală ale concertelor/recitalurilor din stagiunile muzicale ale Radio Romania și a organizat majoritatea turneelor de concerte ale formațiilor Radio în țările europene, Japonia și China.
În 1999, Carmen Dincă-Pârvan a primit Premiul „Criticii muzicale” acordat de Uniunea Criticilor, Redactorilor și Realizatorilor Muzicali iar în 2004, Diploma de onoare acordată de Ministerul Culturii și Tineretului din Republica Armenia.