Răzvan Georgescu
Răzvan Georgescu a absolvit Conservatorul din San Francisco -in anul 2004 și studiile doctorale la Universitatea Națională de Muzică din București sub îndrumarea prof. univ. dr. Dan Dediu. Are, de asemenea, studii superioare în regie de teatru și scenaristică de film absolvite la Universitatea Nationala de Arta Teatrala și Cinematografică București – unde, predă în prezent Tehnică vocală, în calitate de profesor asociat.
Personalitate plurivalentă, Răzvan Georgescu  desfășoară în paralel o constantă  activitate ca solist vocal (bas-bariton) al Filarmonicii George Enescu și al Operei din San Francisco, regizor muzical, actor și traducător pentru dublajele în limba română ale filmelor de desene animate produse de principalele case americane de productie: Walt Disney, Universal, Dream Works, Paramount, Pixar, etc. și, nu în cele din urmă, ca cronicar muzical.
Activitatea sa publicistică a început în anul 2019, în  Revista Actualitatea Muzicală. Iar un an mai tarziu, i-a adus titlul de „Cel mai bun cronicar muzical”, acordat anual de Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România.
În cronicile sale, Răzvan Georgescu încearcă să se plaseze la jumătatea distanței dintre auditor și interpret, notând obiectiv stările, ambianța, calitățile și minusurile unui concert. Grație anilor de pe scenă – în calitate de interpret, dar și din sală – în calitate de spectator asiduu și pretențios, , considerațiile sale au avantajul că privesc în ambele părți, analizele sale având girul experienței și a înțelegerii plenare a fenomenului  concertistic din țara noastră.