Mihai Cosmin Popescu
S-a născut în București și este absolvent al Universității de Muzică din București, promoția 1982. Din noiembrie 1987 și-a văzut visul cu ochii, fiind angajat la Secția Muzicală a Radioului Public mergând astfel pe urmele tatălui său, scriitorul și juristul Mircea Popescu. A fost șeful Secției de Muzică Corală și a realizat emisiuni la Radio România Actualități, Radio România Muzical și Radio 3Net.
Din 1997 realizează emisiunea „Omul cu chitara” împreună cu Ducu Bertzi la Radio România Actualități. Este membru al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și președinte de juriu la numeroase concursuri de folk. Dorința sa de a lucra în Radio a fost îndeplinită, mergând zilnic cu zâmbetul pe buze la serviciu.
Este îndrăgostit, și va rămâne mereu așa, de microfon, de ascultători, de inefabilul vocii în eter. A avut șansa de a colabora  cu adevărați oameni de radio: Iosif Sava, Mihaela Doboș, Ana-Maria Zaharescu sau Anca Romeci. Crede că lumea se va salva prin cultură și face tot posibilul ca acest crez să devină realitate. Muzica pentru el și pentru mulți dintre apropiații săi este într-adevăr un limbaj universal având un efect benefic asupra oamenilor.