Larisa Alexandra Scumpu
Este redactor la Radio România Muzical din anul 2022.
Dublu licențiată în Pedagogie muzicală (2016-2019) – Universitatea Națională de Muzică București  și în Limbi Moderne Aplicate (engleză-germană; 2016-2020) – secție pe care a urmat-o în cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității București, ea pregătește în cadrul UNMB o teză de doctorat sub îndrumarea prof. univ. dr. dr.h.c. Valentina Sandu-Dediu.
Interesată  de retorica muzicală, Larisa Alexandra Scumpu s-a remarcat prin câteva studii de muzicologie pentru care a obținut premii la Concursul Național Studențesc de Muzicologie din cadrul Festivalului Chei al UNMB (edițiile 2020 și 2021) și la Concursul de Muzicologie din cadrul Festivalului Internațional Mozart de la Cluj-Napoca (2020). A publicat, de asemenea articole în revista Acord al UNMB și studii în revista Musicology Today.
A fost colaboratoare a Festivalului și Concursului Internațional George Enescu și a postului Radio România Muzical, pentru care  a semnat materiale de actualitate, interviuri și reportaje începând din 2019.